Feature kami

Naha milih AS

Range produk

Tentang Kami

Ningbo Minter mesin Co., Ltd nyaeta hiji supplier meunang profésional lokasina di produk China.Main anu Ember huntu, adaptor, motong ujung, baud & nut, pin & retainer bar Chocky tur panangtayungan LIPI maké. Urang nyadiakeun patempatan ngagantian langsung bisa dipaké pikeun excavator, bastian, buldoser, scarifier, grader jeung salju plows, boh sector konstruksi sarta séktor minning.

Jeung bagian urang bisa cocog pikeun paling brand mesin kawas Hileud, Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, Volvo, JCB sarta sababaraha pikeun mesin Cina kayaning Sany XCMG, Liugong jeung saterusna.