Feature kita

Apa PILIH US

Range Product

Babagan awake dhewe

Ningbo Minter Machinery Co., Ltd punika Supplier GET profesional dumunung ing produk China.Main sing ember untu, adaptor, cutting edge, bolt & nut, pin & punggawa Bars Chocky lan pangayoman ember nyandhang. We nyedhiyani bagean panggantos langsung bisa digunakake kanggo excavator, loader, bulldozer, scarifier, grader lan salju luku, kanggo loro sektor construction lan sektor TISMA.

Lan bagean kita bisa cocog kanggo paling account machinery kaya Uler, Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, Volvo, JCB lan sawetara kanggo mesin Chinese kayata Sany XCMG, Liugong lan ing.